Zoë Kravitz fik at vide, at hun var for »urban« til ’The Dark Knight Rises’

Zoë Kravitz fik at vide, at hun var for »urban« til ’The Dark Knight Rises’
Zoë Kravitz og Robert Pattinson i 'The Batman'. (Foto: SF Studios)

Zoë Kravitz’ Catwoman i Matt Reeves’ ’The Batman’ virker måske som en perfekt casting, men det var ikke første gang, hun forsøgte sig med det stramme læder og katteører.

I et nyligt interview med The Guardian fortæller Kravitz om sine tidligere auditions, og hvordan hun skulle lære at håndtere afslag.

Et afslag var dog værre end de andre, nemlig til rollen som Selina Kyle AKA Catwoman i Christopher Nolans ’The Dark Knight Rises’. Kravitz fortæller, at hun blev kaldt for »urban« til overhovedet at komme til audition til rollen.

»Jeg ved ikke, om det kom direkte fra Chris Nolan. Jeg tror, det nok var en casting director eller deres assistent … At være en sort kvinde og skuespiller og blive fortalt dengang, at jeg ikke måtte komme til audition på grund af min hudfarve, og ordet ‘urban’ blive smidt ud på den måde, det var, hvad der var virkelig hårdt ved det øjeblik«.

Kravitz taler tidligere i interviewet med The Guardian om bevidst ikke at tage specifikt sorte roller, men rettere roller, som ikke har en specifik etnicitet tilknyttet.

»Der var et tidspunkt, hvor alle manuskripter, jeg fik tilsendt, var, om den første sorte kvinde der lavede en muffin eller sådan noget. Selvom det er vigtige historier at fortælle, vil jeg hellere åbne mig selv om som skuespiller«.

’The Batman’ kan ses i biografen nu. Du kan læse vores anmeldelse her.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af