Ezra Miller arresteret for anden gang på under én måned

Ezra Miller arresteret for anden gang på under én måned
Ezra Miller ved 'Fantastiske skabninger'-premieren i New York 2016. (Foto: Michael Loccisano/Getty Images)

Knapt en måned efter at ‘The Flash’-stjernen Ezra Miller blev arresteret for at overfuse en kvinde på en karaokebar, har skuespilleren igen været at finde bag tremmer.

Denne gang blev Miller arresteret for anklager om vold i et privat hjem på Hawaii, hvor de (Miller identificerer sig som nonbinær, red.) blev rasende, efter at være blevet bedt om at forlade stedet. Skuespilleren kastede efterfølgende en stol, som ramte en 26-årig kvinde i panden og efterlod et sår. Det skriver Indiewire.

Miller blev løsladt igen efter nogle timer, men en efterforskning er stadig undervejs.

Skuespilleren blev også anholdt i slutningen af marts efter et voldeligt optrin på en karaokebar i Hawaii, hvor Miller angiveligt overfusede en ung kvinde, fordi hun sang ‘Shallow’ af Lady Gaga. Skuespilleren blev siden løsladt på kaution.

I den forbindelse skrev magasinet Rolling Stone, at Millers handlinger har fået Warner Bros. til at skride til handling og diskutere skuespillerens fremtid i deres film. Miller spiller hovedrollen i den kommende DC-film ‘The Flash’, der får premiere i 2023, mens de også har en bærende rolle i den biografaktuelle ‘Fantastiske skabninger: Dumbledores hemmeligheder’.

Rolling Stone skrev, at konsensus ved mødet var at »trykke pause« på alle kommende Miller-projekter. Det er dog ikke bekræftet fra officielt hold og Indiewire skrev samtidig, at en kilde har fortalt dem, at et sådant møde aldrig fandt sted.

Det er ikke første gang, at Miller er under anklage for at angribe folk. I 2020 cirkulerede en viral video, hvor skuespilleren tog kvælertag på en kvinde.

‘The Flash’ forventes at få premiere 23. juni 2023.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af