Josh Brolin var et mulehår fra at spille Batman i Zack Snyders DC-film

Josh Brolin var et mulehår fra at spille Batman i Zack Snyders DC-film

Josh Brolin fik sin store superhelterolle som Thanos i Marvel-filmene, men faktisk var han tæt på at spille en anden ikonisk superhelt i en rivaliserende franchise.

Skuespilleren fortæller i MTV’s ‘Happy Sad Confused‘-podcast, at Zack Snyder overvejede at caste ham som Batman i DC-universet, inden rollen i sidste ende gik til Ben Affleck.

»Han ville have været ældre og mere raspende i mangel af et bedre ord«, siger Brolin om sit take på Batman og fortsætter:

»Det ville ærlig talt have været en sjov oplevelse, og måske gør jeg det, når jeg fylder 80. Det var interessant for mig. Det var hans beslutning, ikke min«.

På bagkant kan man dog forestille sig, at Brolin har været glad for ikke at have fået rollen. Ben Affleck blev ramt af en global shitstorm fra utilfredse fans, da castingen blev annonceret (noget tilsvarende så man med Robert Pattinson i forbindelse med den biografaktuelle ‘The Batman’).

I 2018 kommenterede Brolin fan-reaktionen til Ben Afflecks castingen i filmmagasinet Empire:

»Jeg ville ikke have lyst til at være i hans sko lige nu. Reaktionen bliver så personlig. Folk siger: ‘Fuck ham, jeg ville ønske, han var død’. Man tænker: ‘What? Dude, er du seriøs? Han passer sit arbejde, ligesom du selv gør. Han gør de samme ting, som du gør. Han forsøger at træffe de bedste valg, han kan’. Jeg håber, at han (Affleck, red.) sparker røv. Jeg vil gerne have alle til at elske ham og trække deres ord tilbage«.

Brolin er lige nu aktuel i sci-fi-westernserien ‘Outer Range’ på Prime Video. Sidste år vendte han tilbage til blockbusterterritoriet med rollen som Gurney Halleck i ‘Dune‘ – en rolle, han vender tilbage til i ‘Dune: Del 2’ i 2023.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af