‘Bridgerton’-talent fortæller om udfordringer med sit mentale helbred: »Jeg har kæmpet siden ‘Bridgerton’«

‘Bridgerton’-talent fortæller om udfordringer med sit mentale helbred: »Jeg har kæmpet siden ‘Bridgerton’«
Ruby Barker i 'Bridgerton'. (Foto: PR)

25-årige Ruby Barker fik sit store gennembrud med rollen som aristokraten Marina Thompson i Netflix’ hitserie ‘Bridgerton’.

Nu fortæller skuespilleren, at successen har taget hårdt på hende. I en video delt på Instagram taler hun åbent om sine udfordringer med sit mentale helbred i anledning af Mental Health Week. Som hun siger: »Hver uge er Mental Health Week for mig«.

»Sandheden er, at jeg har kæmpet siden ‘Bridgerton’. Tak til alle jer, der har støttet mig. Jeres kærlighed holder mig oppe. Jeg har det bedre nu, men jeg har været virkelig utilpas i meget lang tid. Jeg vil gerne være ærlig over for alle. Jeg har kæmpet«, siger hun i videoen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hun fortæller desuden, at hun i øjeblikket er indlagt på hospitalet, men at hun snart bliver udskrevet, så hun »forhåbentligt kan fortsætte med mit liv«.

»Jeg kommer til at tage en lille pause for min egen skyld. Jeg vil opfordre andre, der har udfordringer, til at gøre jer selv en tjeneste og tage en pause. Stop med at være så hårde mod jer selv«.

»Jeg var fuld af vrede. Jeg havde det her intergenerationelle trauma hobet op inde i mig. Jeg bar hele verden på mine skuldre. Nu er jeg nået til et punkt, hvor jeg har fået en diagnose. Jeg trækker en linje i sandet«.

Hun afslutter: »Jeg kan ikke fortsætte på den måde, jeg gjorde. Jeg er nødt til at forandre mig, så det er det, jeg forsøger at gøre. Jeg vil overleve og jeg kommer til at overleve«.

Optagelserne til ‘Bridgerton’ sæson 3 er planlagt til at begynde i sommeren 2022. Ruby Barker medvirker desuden i den kommende film ‘Baghead’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af