James Camerons ‘Avatar: The Way of Water’ ser blændende flot ud – se den første trailer

James Camerons ‘Avatar: The Way of Water’ ser blændende flot ud – se den første trailer
'Avatar 2: Way of the Water'. (Foto: Screenshot)

Det er 13 år siden, at James Camerons ‘Avatar’ slog alle billetsalgsrekorder og blev en global biografsensation med sin banebrydende brug af 3D, sit visuelt overdådige univers og sin universelle fortælling om imperialisme, krig og kærlighed.

Nu vender Cameron stærkt tilbage med anden del af franchisen – den første af i alt fire planlagt sequels. Og at dømme ud fra den første teasertrailer, der netop er blevet frigivet, har Cameron endnu en gang bygget et uhyre flot visuelt univers.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen udspiller sig mere end et årti efter handlingen i den første film og følger Sully-familien, Jake (Sam Worthington), Neytiri (Zoe Saldana) og deres børn, som igen bliver jaget vildt på planeten Pandora og må stå ansigt til ansigt med tragedier.

Denne gang udspiller en stor del af handlingen sig i planetens have, og Cameron er gået særdeles ambitiøst til værks i optagelserne af undervandsscenerne. Kate Winslet har blandt andet holdt vejret i 7 minutter og 14 sekunder under optagelserne og knust Tom Cruises tidligere rekord.

Cameron har længe været fascineret af det dybe hav, hvilket blandt andet kom til udtryk i hovedværket ‘Titanic’, men også i en række af hans mindre kendte dokumentarfilm, der netop handler om at udforske havets bund.

På rollelisten til ‘Avatar: Way of the Water’ ses desuden blandt andre Sigourney Weaver, Michelle Yeoh, Giovanni Ribisi, Stephen Lang, Edie Falco, Cliff Curtis og Jemaine Clement.

Filmen får premiere herhjemme 14. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af