Park Chan-wook vender tilbage – se traileren til detektivmysteriet ’Decision to Leave’

Park Chan-wook vender tilbage – se traileren til detektivmysteriet ’Decision to Leave’
Park Hae-il og Tang Wei i 'Decision to Leave' (Foto: PR)

Instruktøren bag ’Oldboy’, Park Chan-wook, har ikke været aktuel på det store lærred siden sin erotiske thriller ’The Handmaiden’ i 2016, som begejstrede filmfans og anmeldere.

Nu vender den koreanske mester tilbage til spillefilmen med detektivmysteriet ’Decision to Leave’, som får verdenspremiere på Cannes-festivalen i denne måned.

Park Hae-il spiller en detektiv, som bliver sendt ud for at undersøge en ulykke, hvor en mand faldt i døden fra en bjergtop. Omstændighederne er dog ikke så simple, som de lyder, og mandens mystiske kone, spillet af Tang Wei, fascinerer især detektiven.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selvom Park Chan-wook har været fraværende fra filmproduktion, har han dog haft travlt i serieverdenen. I 2018 instruerede han miniserien ’The Little Drummer Girl’, en John Le Carré-filmatisering med Florence Pugh og Alexander Skarsgård.

Chan-wook fungerede også producer på serieversionen af ’Snowpiercer’, som er baseret på filmen af samme navn oprindeligt instrueret af hans landsmand, Bong Joon-ho.

’Decision to Leave’ er opkøbt til amerikansk distribution af Mubi og får først premiere der til efteråret. Det vides endnu ikke, hvornår og hvordan det bliver muligt at se filmen i Danmark.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af