Kevin Feige hinter om Chris Hemsworths fremtid som Thor

Kevin Feige hinter om Chris Hemsworths fremtid som Thor
Chris Hemsworth i 'Thor: Love and Thunder' (Foto: PR)

Thor-skuespilleren Chris Hemsworth har været usikker om sin fremtid i rollen og sagde under verdenspremieren på sin seneste film som tordenguden, ’Thor: Love and Thunder’, at det måske var hans sidste, fordi hans kontrakt med Marvel på otte film var færdig, rapporterede Deadline.

Han tilføjede dog: »Jeg vil gøre det, indtil nogen siger, jeg skal stoppe. Jeg elsker det«.

Bolden er dermed sparket over på Marvels banehalvdel, hvor Kevin Feige nu hinter om muligheden for mere Thor.

Til en pressekonference i anledning af ’Thor: Love and Thunder’ fortalte Feige (via GamesRadar), hvilke muligheder der er med karakteren i fremtiden.

»Altså der er de her ting kaldet tegneserier, der har en masse historier i – og det er der, alle vores historier kommer fra. Og spørgsmålet er: ’Har vi fortalt alle de fantastiske Thor-historier fra tegneserierne?’ Svaret er nej. Der er masser af dem«.

Feige fortsatte: »Jeg har altid sagt, at vores interesse er at lave yderligere historier, der udforsker karakteren, men det handler egentlig om at fortsætte oplevelsen med skuespilleren. Jeg tror, hele vores cast, ikke kun som individuelle karakterer, men som Marvel-spillere, kan vokse og udvikle sig i deres roller. Og hvis vi ser på tegneserierne som guide, er der masser af inkarnationer af Thor, vi ikke har set endnu«.

Marvel-produceren teasede derefter fremtiden for hele Marvel-universet, som efter Infinity-sagaen ser lidt retningsløst ud.

»Som vi nærmer os slutningen på fase fire tror jeg, folk vil se, hvor den næste saga er på vej hen. Vi har givet mange ledetråde indtil videre, som gør det klart, hvor vi er på vej hen«.

Hvis det er lidt for ukonkret, fortalte Feige også, at de ville lave nogle store annonceringer til San Diego Comic Con, hvor de for første gang i tre år vil fremvise et roadmap over kommende film, som måske kan afsløre, hvad næste fase kommer til at indeholde. San Diego Comic Con løber af stablen 21.-24. juli.

‘Thor: Love and Thunder’ får dansk biografpremiere 6. juli.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af