Se en perlerække af danske talenter i traileren til ‘Dark’-skabernes nye Netflix-serie ‘1899’

Se en perlerække af danske talenter i traileren til ‘Dark’-skabernes nye Netflix-serie ‘1899’
'1899'. (Foto: Rasmus Voss)

Efter ‘Dark‘ kommer nu ‘1899’ – en tilsyneladende lige så mystisk og forskruet international satsning fra Netflix af Baran bo Odar og Jantje Friese, der skabte den tyske Netflix-sensation.

Duoen har allieret sig med intet mindre end fem danske skuespillere: Clara Rosager (‘Før frosten‘), Lucas Lynggaard Tønnesen (’The Rain’), Maria Erwolter (’Pusher II’), Alexandre Willaume (’Equinox’), Martin Greis-Rosenthal medvirker alle i serien.

Den danske manuskriptforfatter Emil Nygaard Albertsen, der skrev manuskriptet til ‘Den skyldige‘, har desuden været med til at skrive et afsnit af serien.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’1899’ følger et immigrantskibs rejse fra Europa til New York. Passagererne har både forskellige baggrunde og nationaliteter, men deler deres håb og drømme om et nyt århundrede og en ny start i udlandet.

Den transatlantiske sejltur tager dog en uventet drejning, da besætningen støder på et andet skib, der har været forsvundet i månedsvis. Det, de finder om bord, vil gøre deres vej til det forjættede land til en mareridtslignende gåde, der forbinder hver af passagernes fortid gennem et spind af hemmeligheder, lyder det i seriens synopsis.

På rollelisten ses desuden Emily Beecham (‘Hil, Cæsar!’), Aneurin Barnard (‘Dunkirk’), Anton Lesser (‘Game of Thrones’), Andreas Pietschmann (‘Dark’) og Mathilde Ollivier (‘Overlord’).

Premieredatoen er endnu ikke annonceret, men ‘1899’ forventes at udkomme i efteråret. Første sæson består af otte afsnit.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af