Viggo Mortensen og Colin Farrell skal redde fodboldholdet i grotten – se traileren til ’Thirteen Lives’

Viggo Mortensen og Colin Farrell skal redde fodboldholdet i grotten – se traileren til ’Thirteen Lives’
'Thirteen Lives' (Foto: PR)

Det er ikke første gang, Ron Howard giver sig i kast med en katastrofe baseret på virkelige hændelser. Instruktøren har både lavet ’Apollo 13’ om den fejlslagne måneekspedition og ’Frost/Nixon’ om et katastrofalt interview med den tidligere præsident.

Nu skal det handle om de dramatiske begivenheder, dengang det 12 mand store juniorfodboldhold blev fanget i en grotte i Thailand med deres træner i sommeren 2018. Det blev hurtigt en verdensomspændende nyhed, da redningsaktionen var nærmest umulig.

‘Thirteen Lives’ fokuserer på dykkerne på redningsholdet, som spilles af Colin Farrell, Joel Edgerton og Viggo Mortensen. Sammen skal de navigere klaustrofobisk smalle grotter og fem timer lange dyk for at få en chance for at se de indespærrede børn.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der kommer også til at være en del thailandske skuespillere med, heriblandt Pattrakorn ‘Ploy’ Tungsupakul, Teeradon ‘James’ Supapunpinyo, Sahajak ‘Poo’ Boonthanakit og Popetorn ‘Two’ Soonthornyanakij.

Filmen produceres af Amazon og er skrevet af William Nicholson som blandt andet har skrevet ’Gladiator’ og ’Les Misérables’.

’Thirteen Lives’ kan ses på Amazon Prime Video fra 5. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af