Woody Allen lufter pensionstanker i live-interview med Alec Baldwin

Woody Allen lufter pensionstanker i live-interview med Alec Baldwin
Woody Allen. (Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

To af det seneste års mest skandaleombruste Hollywood-sværvægtere mødtes i går til et live-streamet interview, da Alec Baldwin satte sin kollega og ven Woody Allen i stævne til en filmsnak.

For det var, hvad interviewet gik ud på:

En snak om Allens film og virke som forfatter, og ikke anklagerne om seksuelt misbrug af steddatteren Dylan Farrow, der har forfulgt den ikoniske instruktør siden 1990’erne. Og som blev penslet ud af selvsamme Dylan og hendes mor, Mia Farrow, i 2021’s stærkt omtalte HBO-dokumentar ‘Allen v. Farrow’.

I indledningen af interviewet, der blev streamet på Baldwins instagram, slog skuespilleren fast over for seerne, at han ingen interesse havde i at indgå i dialog med Allens kritikere:

»Lad mig starte med at sige, at jeg ikke har nogen som helst interesse i folks fordømmelser og hellige kommentarer her. Jeg er SELVFØLGELIG en person med egne holdninger, og jeg KUNNE IKKE VÆRE MED LIGEGLAD med andres spekulationer. Hvis du mener, at en retssag skal spille sig ud igennem en HBO-dokumentar, så er det dit problem«.

Derefter kastede Baldwin og Allen sig ud i en times samtale, og her smed den 86-årige instruktør lidt af en bombe:

Allen, som har instrueret en film om året siden 1970’erne fortalte nemlig, at han henover sommeren starter optagelserne til sin film nummer 50 – og at den meget vel kan blive hans sidste.

Instruktøren har ikke længere samme glæde ved arbejdet som tidligere, forklarede han til Baldwin:

»Når du laver en film i dag, så får den et par uger i en biograf … Og derefter ryger den direkte på streaming og leje ( … ) Sådan var det ikke, da jeg gik ind i branchen, så for mig er det ikke lige så sjovt, som det plejede at være ( … ) Det var en god følelse at vide, at 500 mennesker sad i en biograf og så ens film på samme tid«.

Se interviewet her:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er småt med detaljer omkring Allens nye film, der skal optages i Paris. Tidligere har instruktøren begået det stjernespækkede mesterværk ‘Midnight in Paris’ i byernes by, men køen af A-listere, der higer efter at arbejde sammen med Allen er i dag betydeligt kortere, end den var for et årti tilbage.

Kate Winslet, Colin Firth og Timothée Chalamet er blandt dem, der har udtalt, at de har fortrudt deres samarbejder med instruktøren. Alt imens Alec Baldwin (som medvirkede i Allens ‘Blue Jasmine’ og ‘To Rome With Love’), Javier Bardem (‘Vicky Christina Barcelona’), og Scarlett Johansson (‘Match Point’, ‘Vicky Christina Barcelona’, ‘Scoop’) dog har bakket op om filmmageren.

Baldwin har som bekendt selv været i mediernes søgelys siden den tragiske ulykke sidste efterår, hvor skuespilleren skød og dræbte filmfotografen Halyna Hutchins på settet til western-filmen ‘Rust’, da en rekvisitpistol viste sig at være både ægte og skarpladt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af