‘The Gray Man’ bliver officielt en franchise: Netflix annoncerer sequel og spinoff til sin dyreste film

‘The Gray Man’ bliver officielt en franchise: Netflix annoncerer sequel og spinoff  til sin dyreste film
Ryan Gosling i 'The Gray Man'. (Foto: Stanislav Honzik/Netflix)

Det er kun en håndfuld dage siden, at ‘The Gray Man’Netflix’ hidtil dyreste filmsatsning – fik premiere på streamingplatformen, men der er allerede blevet givet grønt lys til en sequel med Ryan Gosling og en spinofffilm.

Den direkte efterfølger instrueres af Russo-brødrene, mens Gosling gentager rollen som Sierra Six. Plotdetaljerne om spinoff-filmen er endnu hemmeligholdt, men vi ved, at det er ‘Deadpool’-forfatterne Paul Wernick og Rhett Reese, der står bag manuskriptet.

Den ekstravagante spionfilm har ligget nummer 1 på Netflix’ top 10-liste i hele 84 lande siden weekenden og er ifølge Indiewire blevet set i 88,5 millioner timer i løbet af sine første tre dage på platformen.

Det gør filmen med Gosling, Chris Evans og Ana de Armas til den femte bedste åbning på Netflix, siden tjenesten begyndte at dele sine seertal sidste sommer – kun overgået af film som ‘Red Notice‘, ‘Don’t Look Up‘, ‘The Kissing Booth 3‘ og ‘The Adam Project‘.

Mens publikum har taget godt imod filmen, fortæller anmeldelserne en anden historie. Her på sitet kvitterede vores anmelder med tre stjerner til filmen og stillede spørgsmålstegn ved om det kolonorme budget på 200 millioner dollar virkelig var givet godt ud.

‘The Gray Man’ kan ses på Netflix.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af