‘The Sopranos’-skuespilleren Tony Sirico er død

‘The Sopranos’-skuespilleren Tony Sirico er død
Tony Sirico i 'The Sopranos'. (Foto: PR)

Skuespilleren Tony Sirico, bedst kendt som fanfavoritten Paulie ‘Walnuts’ Gualtieri i HBO’s guldalder-gangsterserie ‘The Sopranos’, er gået bort. Han blev 79 år gammel.

Det skriver blandt andre Indiewire, som citerer et Facebook-opslag fra Tony Siricos bror, Robert Sirico.

»Det er med stor sorg, men utrolig stolthed, kærlighed og en hel masse gode minder, at Gennaro Anthony ‘Tony’ Sirico ønsker at informere jer om hans død om morgenen den 8. juli 2022«, skriver broren.

»Familien er dybt taknemmelige for de mange håndsrækninger af kærlighed, bøn og kondolencer og beder om, at offentligheden respekterer privatlivet i denne tabets tid«.

Tony Sirico blev født i New York City i 1942 og havde i starten af livet udfordringer med at holde sig på den rigtige side af loven. Han nåede at blive arresteret 28 gange, før en skuespiltrup af tidligere straffede personer, der optrådte foran Sirico i fængslet, inspirerede ham til at blive skuespiller.

Foruden den elskede ‘Sopranos’-rolle som Tony Sopranos trofaste capo Paulie, spillede Sirico blandt andet med i Martin Scorseses ‘Goodfellas’ og en række Woody Allen-film som ‘Celebrity’, ‘Café Society’, ‘Wonder Wheel’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af