Nicolas Cage slår sig sammen med Ari Aster i ny komediefilm fra A24

Nicolas Cage slår sig sammen med Ari Aster i ny komediefilm fra A24
Nicolas Cage i ‘The Unbearable Weight of Massive Talent’. (Foto: Nordisk Film)

Gennem de seneste par år har Nicolas Cage trin for trin, film for film, kæmpet sig tilbage til igen at være et af de mest interessante navne i branchen.

Med den psykedeliske hævnthriller ’Mandy’, dramaet ’Pig’, og ikke mindst meta-actionkomedien ’The Unbearable Weight of Massive Talent’, kan man roligt sige, at den 58-årige skuespillers status er steget tilbage til de højder, som han var på i 90’erne.

Og stimen ser ud til at fortsætte: Nu slår han sig nemlig sammen med en af tidens mest interessante filmskabere, ’Hereditary’– og ’Midsommar’-instruktør Ari Aster, om at lave en komedie.

Ari Aster skal dog ikke instruere filmen selv, men i stedet producere, mens instruktørstolen er overdraget til nordmanden Kristoffer Borgli, hvis film ’Sick of Myself’ var udvalgt til Un Certain Regard-konkurrencen på Cannes-festivalen.

Filmen laves af det anerkendte indieselskab A24. Hvad komedien præcist kommer til at handle om, vides endnu ikke, men den har fået titlen ’Dream Scenario’.

Da Nicolas Cage svarede på spørgsmål fra fans på Reddit tilbage i april, hvor et af spørgsmålene lød på, hvilke instruktører han kunne tænke sig at arbejde sammen med, nævnte han netop Aster sammen med navne som Christopher Nolan, Robert Eggers og Spike Lee.

Før ’Dream Scenario’ bliver sat i værk, skal Cage spille Dracula i Chris McKays kommende gyserkomedie ’Renfield’, som får premiere i 2023.

Asters kommende film ’Disappointment Blvd.’ med Joaquin Phoenix i hovedrollen er blevet sat til at få premiere næste år.

Det vides endnu ikke, hvornår ’Dream Scenario’ vil få premiere. 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af