Adam Sandlers renæssance fortsætter – Netflix søsætter endnu et filmsamarbejde med Safdie-brødrene

Adam Sandlers renæssance fortsætter – Netflix søsætter endnu et filmsamarbejde med Safdie-brødrene
Adam Sandler som Howard Ratner i 'Uncut Gems'.

Netflix arbejder på Safdie-brødrenes næste spillefilm med Adam Sandler i hovedrollen. 

Mens det længe har været kendt, at brødrene var i gang med at udvikle endnu en film med stjernen til at følge op på succesen med ‘Uncut Gems’, har Netflix nu officielt bekræftet over for Indiewire, at der er endnu en film på vej via streaminggiganten.

Der er dog ikke løftet sløret for nogen plotdetaljer. Optagelsen håbes igangsat til næste år. 

Rollen som lykkesøgende diamanthustler i ‘Uncut Gems’ gav Adam Sandler en nyfunden kritisk anerkendelse, der fik mange til at ønske ham en velfortjent Oscar-nominering. Hvilket Adam Sandler i sin tid også argumenterede for med en komisk trussel om at lave flere bevidst dårlige film, hvis det ikke lykkedes.  Sandler blev belønnet med en pris ved Indenpendent Spirit Awards, selvom han blev forbigået af Oscar-akademiet.

Adam Sandler har tidligere på året begejstret fortalt om samarbejdet med Josh og Benjamin Safdie i et interview med Indiewire

»Jeg elsker de fyre, de er fantastiske filmskabere … selvfølgelig ville jeg dø for at arbejde med dem igen, fordi det er en helt ny følelse. Det er sjovt, for da jeg prøvede at sige til Safdierne, ‘jeres fremtid er lys’, ville de ikke tale om det. De var bare sådan, ‘Jeg kan bare godt lide ‘Gems’, man’. De var så dybt nede i det«.

I sommeren var Adam Sandler aktuel i den kritikerroste ‘Hustle‘ i rollen som basketball-talentspejder.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af