‘Community’-film på vej – men centrale skuespillere medvirker tilsyneladende ikke

‘Community’-film på vej – men centrale skuespillere medvirker tilsyneladende ikke
'Community'-holdet. (Foto: PR)

Dan Harmon har i årevis drømt om at afslutte komedieserien ‘Community’ med en spillefilm – og nu bliver drømmen en realitet.

Streamingtjenesten Peacock har givet grønt lys til en afsluttende spillefilm, der skal følge op på seriens seks sæsoner. Det skriver Indiewire.

Skuespillerne Joel McHale, Danny Pudi, Alison Brie, Gillian Jacobs, Jim Rash og Ken Jeong er annonceret til at medvirke i projektet, skriver Indiewire, men tilsyneladende medvirker hverken Donald Glover, Chevy Chase eller Yvette Nicole Brown.

På twitter har McHale dog tagget Donald Glover som en del af castet, så der er stadig håb for, at multitalentet vil tage del i den længe ventede genforening.

Dan Harmon, der i de seneste år særligt har stået bag aktuelle ‘Rick and Morty’, fortalte tidligere på sommeren om den kommende film:

»Der er en outline til den. Der er et produkt, der er sat sammen, og som pitches ude i verden. Det er så virkelig, den er. Det er sikkert nok til, at det vil gøre folk vrede, når der ikke er kommet noget ud om et år. Det betyder stadig ikke, at der kommer en film i morgen. Det betyder, at der helt sikkert kommer én«.

Det vides endnu ikke, hvornår vi får filmen at se. Det er også uvist, hvad handlingen kommer til at være. Hvordan Harmon løser tidsspringet på knapt 10 år siden seneste sæson fra 2015, skal også blive spændende at se.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af