Paul Rudd indtager ny dimension i den syrede første trailer til ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’

Paul Rudd indtager ny dimension i den syrede første trailer til ‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’
'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'. (Foto: Marvel Studios)

Femte fase i MCU sparkes i gang med den kommende ‘Ant-Man and the Wasp’-film, der med undertitlen ‘Quantumania’ garanterer, at det bliver en syret omgang, der venter forude. Det bevidner den første trailer, som udkom i går.

Paul Rudd og Evangeline Lilly vender tilbage som henholdvis Scott Lang og Hope van Dyne, bedre kendt som Ant-Man og The Wasp. I rollen som den ældre version af Scott Langs datter Cassie, får man debutanten Kathryn Newton at se, mens Michael Douglas og Michelle Pfeiffer også er til at finde på rollelisten.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Til lyden af Elton Johns ‘Yellow Brick Road’ bliver The Quantum Realm åbnet af Scott Langs datter, der hvirvler vores helte ud i et skævt univers, hvor de møder den mystiske hersker Kang the Conqueror (Jonathan Majors).

Det forventes, at Kang skal gøre Thanos’ rolle efter som den nye store skurk i MCU, efter han optrådte i rollen for første gang i slutningen af ‘Loki’-serien. Den næste film i ‘Avengers’-regi kommer såmænd også til at have undertitlen ‘The Kang Dynasty’.

‘Ant-Man and the Wasp: Quantumania’ får premiere 16. februar næste år.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af