Robert Eggers’ remake af gyserklassiker lader endelig til at blive en realitet – med Bill Skarsgård og Lily-Rose Depp

Robert Eggers’ remake af gyserklassiker lader endelig til at blive en realitet – med Bill Skarsgård og Lily-Rose Depp
Bill Skarsgård, 2020. (Foto: Rich Polk/Getty Images for IMDb)

Efter adskillige forsøg på at realisere sit passionsprojekt – et storstilet remake af F.W. Murnaus vampyrklassiker ‘Nosferatu’ – lader Robert Eggers endelig til at have heldet med sig.

Ifølge Deadline er projektet ved at være klar til at gå i produktion med Bill Skarsgård i titelrollen som den blodsugende vampyr og Lily-Rose Depp på tale til at indtage rollen som kvinden, der forelsker sig i ham.

Filmen var tidligere i udvikling med Anya Taylor-Joy og Harry Styles på rollelisten, men den version af filmen faldt sammen. Taylor-Joy har medvirket i to ud af tre af Eggers’ film, ‘The Witch‘ og ‘The Northman‘, men kunne ikke passe ‘Nosferatu’ ind i sit travle skema, hvilket gjorde plads til Lily-Rose Depp, skriver Deadline.

Murnaus stumfilmmesterværk ‘Nosferatu’ fra 1922 er en uofficiel filmatisering af Bram Stokers ‘Dracula’. Filmen blev remaket af Werner Herzog i 1979 med Klaus Kinski i hovedrollen.

Robert Eggers har tidligere udmærket sig i gotisk horror med den stærke debutfilm ‘The Witch’. Han stod senest bag vikingebraget ‘The Northman‘, der skuffede ved billetlugerne, hvor filmen ikke formåede at tjene sit budget på omkring 90 millioner dollars hjem.

Det er endnu uvist, hvornår optagelserne til ‘Nosferatu’ begynder. Produktionsselskabet bag filmen, Focus Features, har endnu ikke bekræftet castingen af Skarsgård og Depp.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af