Se den uhyggelige trailer til ‘Dark’-skaberes nye Netflix-serie ‘1899’ – med danskere på rollelisten

Se den uhyggelige trailer til ‘Dark’-skaberes nye Netflix-serie ‘1899’ – med danskere på rollelisten
Alexandre Willaume i '1899'. (Foto: Netflix)

Inden længe er skaberne af den overnatulige tyske familiesaga ‘Dark’, Baran bo Odar og Jantje Friese, tilbage med en ny serie i samme stil.

‘Dark’ var bevis på, at fremmedsprogede Netflix-serier sagtens kunne begå sig på et internationalt plan, da den blev et stort hit blandt seerne.

Nu er den første officielle trailer udkommet til bo Odar og Frieses næste projekt, som har navnet ‘1899’.

Serien har et multinationalt cast, hvor blandt andet flere danske navne optræder på rollelisten, heriblandt  Clara Rosager (‘Før frosten‘), Lucas Lynggaard Tønnesen (’The Rain’), Maria Erwolter (’Pusher II’), Alexandre Willaume (’Equinox’) og Martin Greis-Rosenthal.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis man syntes, ‘Dark’ var spacy, bevidner traileren til ‘1899’, at der kommer mere af det samme enigmatiske handlingsforløb.

Til tonerne af ‘All Along The Watchtower’ støder et rejsende hold af europæiske immigranter på et øde skib midt ude i Atlanten på vej til Amerika. Skibet, som var formodet sunket, viser sig at gemme på en grum gåde, der kommer til at få alvorlige konsekvenser for besætningen.

På rollelisten ses desuden Emily Beecham (‘Hil, Cæsar!’), Aneurin Barnard (‘Dunkirk’), Anton Lesser (‘Game of Thrones’), Andreas Pietschmann (‘Dark’) og Mathilde Ollivier (‘Overlord’).

‘1899’ får premiere på Netflix 17. november.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af