Chris Evans er verdens mest sexede mand

Chris Evans er verdens mest sexede mand
Chris Evans til Annual Academy Awards. (Foto: Jason Merritt/Getty Images)

Hvem er den mest sexede mand i verden? Det kan nok diskuteres til evig tid, for det vil jo altid vise sig at være smag og behag.

Dog har People Magazine givet deres bud gennem tiden, og kåret dem de mener fortjener pladsen.

Dette års vinder blev Chris Evans, og valget blev offentliggjort i går aftes, da skuespilleren gæstede The Late Show with Stephen Colbert.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Min mor bliver så glad«, sagde Evans. »Hun er stolt af alt, hvad jeg laver, men det her er virkelig noget, hun kan prale af«.

Den 41-årige amerikaner fik faklen overdraget af sin MCU-kollega Paul Rudd, som var sidste års vinder.

Chris Evans er bedst kendt for sin rolle som Captain America, men har bestemt også gjort sig bemærket med filmroller i blandt andet Rian Johnsons ‘Knives Out’ og Danny Boyles sci-fi thriller ‘Sunshine’ fra 2007. Hans seneste projekter har været Netlfix’ dyreste film ‘The Gray Man’ og ‘Lightyear’, hvor han lagde stemme til Buzz Lightyear.

People Magazines første kåring af »the sexiest man alive« var Mel Gibson i 1985, og siden hen har George Clooney været på forsiden hele to gange, mens skuespillere som Tom Cruise, Chris Hemsworth, Bradley Cooper, Idris Elba og Michael B. Jordan blot er nogle af de navne, som er blevet kåret gennem tiden.

Fra 1985 og op til 1997 blev de udkårne valgt sporadisk, mens det derefter blev til en årlig begivenhed for magasinet at udpege verdens mest sexede mand.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af