Disney+ og Lucasfilm udvikler ‘Indiana Jones’-serie

Disney+ og Lucasfilm udvikler ‘Indiana Jones’-serie

Selvom Harrison Ford har svoret, at det er sidste gang, han spiller den berømte rolle som ‘Indiana Jones, når seriens femte film rammer til sommer.

Men Disney der ejer Lucasfilm lader ikke til at ville lade en så stor franchise-guldfugl flyve væk. De udvikler nemlig en ‘Indiana Jones’-baseret tv-serie, skriver Variety.

Men hvad, og ikke mindst hvem, er ‘Indiana Jones’ overhovedet uden Harrison Ford?

Skuespilleren har tidligere udtalt, at karakteren slutter med ham.

I følge mediet vil serien foregå i »globetrotter-arkæologens verden«, men der søges fortsat efter den rigtige idé og forfattere til at forløse den. Så der er ikke knyttet nogen konkrete navne til projektet. Derudover er det heller ikke til at vide, om Harrison Ford er inde over på den ene eller anden måde.

Franchise-overvejelserne er heller ikke begrænset til en serie. Variety beretter, at Disney og Lucasfilm udforsker flere forskellige muligheder for at videreudvikle ‘Indiana Jones’.

Man kan forestille sig en version, der i stil med Disneys tidligere arbejde med at koble universerne fra deres populære biograffilm i MCU-universet med deres Marvel-streamingtitler.

Tidligere har der været snak om Chris Pratt til at overtage rollen, hvilket dog blev skrinlagt.

Harrison Ford er muligvis færdig med rollen som Indiana Jones, men kunne til gengæld for nylig berette, at han træder ind i Marvel-universet.

Der er endnu ikke nogen titel på den femte ‘Indiana Jones’-film, der lander i sommeren 2023. Udover Harrison Ford har filmen blandt andet Mads Mikkelsen og Phoebe Waller-Bridge på rollelisten og bliver instrueret af James Mangold, efter Steven Spielberg forlod projektet.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af