Yahya Abdul-Mateen II slutter sig til Marvel-universet som ‘Wonder Man’

Yahya Abdul-Mateen II slutter sig til Marvel-universet som ‘Wonder Man’
Yahya Abdul-Mateen II i 'Aquaman'.

Yahya Abdul-Mateen II kommer nu til at have sine fødder plantet i begge superhelte-lejre med sin Marvel-debut i den kommende ‘Wonder Woman’-serie, lyder det fra Indiewire.

Den 36-årige amerikaner spillede Black Manta i DCEU-filmen ‘Aquaman’ og kommer også til at medvirke i dens opfølger ‘Aquaman and the Lost Kingdom’.

Men nu er det også officielt, at Abdul-Mateen indtager Marvel Cinematic Universe.

‘Wonder Man’ kan spores tilbage til 1964, hvor karakteren blev skabt af Stan Lee, Don Heck og Jack Kirby.

Superhelten går under det borgerlige navn Simon Williams og er søn af industrimagnaten Sanford Williams, hvis konglomerat overgår til Simon efter hans død.

Men det er svært for Simon at få succes når en konkurrent som Tony Stark, alias Iron Man, sidder så hårdt på markedet med Stark Industries.

‘Wonder Man’-serien kommer til at følge den unge Simon, der tilegner sig ion-baserede superkræfter, herunder superstyrke, mens han arbejder for skurken Baron Zemo. Derved etablerer han sig selv som modstander til Avengers, men ender med at slå kræfterne sammen med dem.

Serien vil blive instrueret af Destin Daniel Cretton, der står bag ‘Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’ og som tilmed skal instruere den kommende ‘Avengers’-film med undertitlen ‘The Kang Dynasty’.

Andrew Guest, som var med til at producere ‘Hawkeye’-serien, står som manuskriptforfatter.

Det vides endnu ikke, hvornår ‘Wonder Man’ vil få premiere på Disney+.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af