Afdøde Anne Heche var ikke påvirket af stoffer under dødsulykke

Afdøde Anne Heche var ikke påvirket af stoffer under dødsulykke
Anne Heche i 2020. (Foto: Michael Bezjian/Getty Images for Mammoth Media Institute)

I sommer gik skuespiller Anne Heche bort efter hun pådrog sig store skader i forbindelse med en bilulykke. Herefter var der påstande om, at hun havde narkotika i blodet på ulykkestidspunktet, men det modbevises nu af den endelige melding fra den retsmedicinske rapport, beretter The Wrap

I august kørte Anne Heche sin bil ind i et hus i bydelen Mar Vista i Los Angeles, hvilket fik både huset og bilen til at gå i brand. Husets beboere slap uden alvorlige skader, selvom de valgte at sagsøge Heche for to millioner dollars. Da ulykken skete udtalte politiet at, de havde fundet stoffer i skuespillerindens blod. Der var mistanke om, at hun havde været påvirket af både kokain og fentanyl. 

Dog var det muligt, at stofferne var blevet sprøjtet ind i blodet i forbindelse med Heches hospitalforsøg. De nærmere omstændigheder skulle undersøges i retten. 

Den endelige medicinske rapport viser nu, at Anne Heche ikke var påvirket af stoffer i ulykkesøjeblikket. Undersøgelsen viste kun tegn på tidligere brug af stoffer som kokain. 

»Derfor var der intet bevis på nedsættelse på grund af ulovlige stoffer på det tidspunkt ulykken indtraf«, lød det fra retsmedicineren tirsdag i retten i Los Angeles i følge The Wrap. 

Derudover viste en undersøgelse af Anne Heches urin spor af »medikamenter givet til hende efter hospitalsbehandling (inklusive fentnanyl) og tidligere brug af marijuana, men ikke på ulykkestidspunktet«.

Før Anne Heche kørte ind i huset havde hun været involveret i et mindre færdselsuheld på en parkeringsplads, hvor hun havde ramt en mur med sin bil. Herefter skulle hun være kørt væk med høj hastighed, hvorefter dødsulykken indtraf ,da hun i et t-kryds kørte direkte ind i en beboelsesejendom. 

Anne Heche var efter ulykken i kritisk tilstand i flere dage på hospitalet. Hun gik bort den 12. august og blev 53 år gammel.

Heche fik sit gennembrud i slutningen af 80’erne, hvor hun vandt en Daytime Emmy for sin rolle i sæbeoperaen ‘Another World’. I 2004 blev hun nomineret til en Primetime Emmy for sin præstation i ‘Gracie’s Choice’.

Hun medvirkede også i film som ‘Donnie Brasco’, remaket af ‘Psycho’ og ‘Six Days Seven Nights’ med Harrison Ford.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af