Dave Chappelles overfaldsmand fængsles i ni måneder

Dave Chappelles overfaldsmand fængsles i ni måneder
Dave Chappelle under hans 'The Closer'-show for Netflix. (Foto: Mathieu Bitton)

Tilbage i maj blev den kontroversielle komiker Dave Chappelle overfaldet af en mand med en hjemmelavet kniv under sin standup-optræden ved Netflix’ standup-festival ‘Netflix Is a Joke’ i det berømte Hollywood Bowl.

I går modtog overfaldsmanden ved navn Isaiah Lee sin fængselsdom, som lyder på ni måneder. Det melder Los Angeles Citys anklagemyndighed til The Wrap.

»Den tiltalte erkendte sig skyldig uden indsigelse i overfald og at skaffe sig adgang til et lukket område under en live-optræden«, lød udtalelsen, hvor det blev tilføjet, at den hjemmelavede kniv, som var en falsk pistol med et knivstykke, der blev brugt i overfaldet, ville blive ødelagt.

Efter hændelsen tilbage i maj blev den 23-årige Isaiah Lee arresteret og derefter transporteret til et lokalt hospital for at blive behandlet for sine skader pådraget af Chappelles sikkerhedspersonale. I følge videoer som florerede på Twitter, kom Lee rimelig slemt til skade.

Da Dave Chappelle var kommet sig efter overfaldet, fortsatte han showet og jokede om, at »det var en transmand«, der var gået i flæsket på ham med reference til det stormvejr, han var blevet mødt med, efter han har lavet sjov med LGBTQ+-miljøet i sine tidligere shows.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af