Spændingen stiger i første fulde trailer til HBO’s ‘The Last of Us’

Spændingen stiger i første fulde trailer til HBO’s ‘The Last of Us’
Pedro Pascal og Bella Ramsey i 'The Last of Us'. (Foto: HBO)

En af de mest ventede serier i 2023 er HBO’s længeventede filmatisering af hitspillet ‘The Last of Us’ – og nu er der ikke længe til, at vi endelig kan kaste os over den postapokalyptiske serie.

HBO har netop delt den første fulde trailer til serien, der følger Joel (Pedro Pascal) og Ellie (Bella Ramsey) på deres rejse gennem et postapokalyptisk USA, hvor en farlig virus hærger storbyerne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘The Last of Us’ revolutionerede spilbranchen, da det udkom i 2013, med en hjerteskærende og brutal historie, og det var især forholdet mellem netop Joel og Ellie, der var central for spillets succes.

Udover Pascal og Ramsey medvirker skuespillere som Gabriel Luna, Anna Torv, Nico Parker, Murray Bartlett, Nick Offerman, Melanie Lynskey og Storm Reid.

Bag kameraet er der også særdeles lovende kræfter. Serien er skrevet og produceret af Craig Mazin og Neil Druckmann, henholdsvis skaberen bag hitserien ‘Chernobyl’ og bagmanden til ‘The Last of Us’-spillene.

Og set med danske briller er serien desuden særligt interessant, da svensk-danske Ali Abbasi – instruktøren bag ‘Holy Spider‘ og ‘Grænse‘ – har instrueret tre af de i alt 10 afsnit.

‘The Last of Us’ får premiere på HBO Max 16. januar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af