Rami Malek skal spille filmlegende i kommende serie

Rami Malek skal spille filmlegende i kommende serie
Rami Malek med sin Oscar for Bedste mandlige hovedrolle i 'Bohemian Rhapsody'. (Foto: Getty Images)

En af disse års helt store filmstjerner, Rami Malek, skal portrættere en af de største stjerner fra stumfilmæraen, Buster Keaton, i en kommende serie.

Det skriver deadline.com.

Den amerikanske filmskribent Roger Ebert kaldte Keaton »den største skuespiller-instruktør i filmhistorien«, specielt på baggrund af hans præstationer i årrækken 1920 til 1929.

I perioden lavede Keaton blandt andet ’Sherlock jr.’, ’Steamboat Bill, jr.’ og mesterværket ’The General’, der udkom i 1927.

Keaton var kendt som ’Det store pokerfjæs’. Han fik kaldenavnet på grund af sin ofte underspillede deadpan-mine, som han fastholdt i filmene, selv når alt ramlede sammen omkring ham.

Malek har bevist sit værd som fåmælt stenansigt i gennembrudsserien ’Mr. Robot’. Generelt er Malek bedst kendt for sine dramatiske roller, og drama var der da også masser af i Keatons liv med alt fra skilsmisse til alkoholisme.

Spændende bliver det at se Maleks portræt af mennesket Keaton bag personaen. Malek har tidligere vist sin mere ekspressive side i Freddie Mercury-filmen ’Bohemian Rhapsody’, der indbragte ham en Oscar.

Senere i år er Malek endnu en gang aktuel i en film om et menneske fra den virkelige verden i Christopher Nolans ’Oppenheimer’ om manden bag atombomben, J. Robert Oppenheimer.

Bag serien om Buster Keaton står Matt Reeves, et prominent navn kendt for film som ’Abernes Planet’-trilogien og ’The Batman’.

Reeves er på nuværende tidspunkt i gang med at lave ’The Batman’-spinoff-serien ’The Penguin’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af