Ashton Kutcher kan ikke genkende Harry Styles – og buhes hos Jimmy Fallon efter indrømmelsen

Ashton Kutcher kan ikke genkende Harry Styles – og buhes hos Jimmy Fallon efter indrømmelsen
Ashton Kutcher (Foto: Michael Kovac/Getty Images)

Harry Styles er en af popmusikkens absolutte superstjerner, som han slog fast ved at vinde Grammyprisen for årets album ved prisuddelingen i søndags.

Men Ashton Kutcher ville ikke kunne genkende ham, selv når de er i samme rum.

Den tidligere ’Punk’d’ vært var gæst på ’The Tonight Show with Jimmy Fallon’ onsdag aften og fortalte en historie, om engang han ikke genkendte Styles.

»Min nabo holdt en fødselsdagsfest, og det var en karaokefest. Mila (Kunis, red.) og jeg var til festen, og mens vi sad ned, rejser en fyr sig op og begynder at synge en ABBA-sang – og han var utrolig«, fortalte Kutcher til Fallon, før han afslørede, hvem den fantastiske sanger var:

»Vi vender os mod vores ven og siger ’mand, ham dér er virkelig god’, og de siger: ’Ja… det er Harry Styles’«.

’Two and a half Men’-stjernen kunne hverken genkende Styles’ ansigt eller stemme. Og det ville han stadigvæk ikke kunne, fortæller ha Jimmy Fallon.

»Jeg kender den der ’Watermelon hmmm’-sang, men hvis Harry var her, og der var to andre 170 centimeter høje, flotte, mørkhårede fyre, ville jeg sige: ’Jeg ved det ikke. Det er én af dem’«, fortsatte Kutcher.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Skuespilleren kommer nogenlunde helskindet gennem anekdoten, indtil han får sagt, at Styles var medlem af Eminems rap-gruppe D12 i stedet for boybandet One Direction.

Der må have været nogle One Direction-fans blandt publikum, for de kvitterede lynhurtigt med buh-råb, der fik Fallon til at vifte med armene og sige, at Kutcher skulle tie stille.

Til gengæld fik skuespilleren, der havde sin storhedstid i start-00’erne med film som ‘Dude, wheres my car’ og ‘Just Married’, slået fast, at hans manglende interesse for nutidens popstjerner overskygges af hans mere intellektuelle dybder:

»Hvis du spurgte mig, hvad der sker med Hubble-teleskopet, så kunne jeg fortælle dig det. Hvis du spørger mig, hvad de seneste fremskridt i Alzheimersforskning er, kunne jeg nok give dit et par referencer. Hvis du spørger mig, hvem der opfandt ChatGPT-3 og bad mig pege ham ud i en folkemængde, så kunne jeg fortælle dig, hvem han er«, siger han helt ydmygt til Jimmy Fallon.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af