Én sætning fra Harry Styles’ Grammy-tale har fået en masse Beyoncé-fans helt op i det røde felt

Én sætning fra Harry Styles’ Grammy-tale har fået en masse Beyoncé-fans helt op i det røde felt
Harry Styles til Grammy Awards. (Foto: Johnny Nunez/Getty Images for The Recording Academy)

Harry Styles er egentlig ekstremt likeable. Men uanset hvor populær man er, er der én ting, man bare ikke skal gøre i musikbranchen. Man skal ikke vinde en Grammy foran næsen af Beyoncé.

Nærmest hele musikverdenen er enige om, at det er en skændsel, at hun ikke har vundet den store pris for Årets Album endnu – heller ikke i år, hvor den gyldne grammofon altså gik til ‘Harry’s House’ i stedet for til ‘Renaissance’.

Så mange Beyoncé-fans havde nok set sig sure på det tidligere One Direction-medlem, allerede før han påbegyndte sin takketale. Men da han så begyndte at tale, fik han sagt én sætning, der har fået folk på internettet op i det røde felt.

»Sådan noget sker ellers aldrig for folk som mig«, lød det fra Styles.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvortil mange Beyoncé-fans indigneret spurgte: Folk som dig? Altså rige, hvide mænd?

Sådan var Harry Styles’ udtalelse nok næppe ment. Måske hentydede popstjernen til sin boyband-fortid, da han sagde »folk som mig«?

Uanset hvad: Formuleringen var meget klodset, og idet Styles samtidig havde begået den dødssynd, det er at vinde foran Beyoncé, blev den uheldige sætning taget ilde op.

»Jeg kan ikke komme i tanke om nogen typer mennesker, sådan noget sker oftere for«, som et spydigt, viralt tweet formulerede det.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af