Ben Affleck og Matt Damon filmatiserer ikonisk sportshistorie i første stjernespækkede trailer til ‘Air’

Ben Affleck og Matt Damon filmatiserer ikonisk sportshistorie i første stjernespækkede trailer til ‘Air’
Ben Affleck i 'Air'. (Foto: PR)

Ben Affleck og Matt Damon har for alvor genfundet deres kreative samarbejde på deres ældre dage.

Efter makkerparrets ‘The Last Duel‘ kommer nu en film i en noget anden boldgaden: Sportsfilmen ‘Air’ om Nikes kæmpesatsning på at skrive kontrakt med Michael Jordan i 80’erne og lancere Air Jordan-brandet.

Den første trailer er netop landet op til weekendens Superbowl. Her følger vi Matt Damon som Nikes marketingschef Sonny Vacarro, der vil redde firmaets basketballafdeling ved at bygge en hel skolinje op omkring den purunge rookie Michael Jordan.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ben Affleck instruerer filmen og spiller desuden Nikes medgrundlægger Phil Knight, mens Viola Davis spiller Jordans mor Deloris. Den unge Jordan vises efter sigende kun gennem arkivmateriale i filmen.

På rollelisten finder man desuden folk som Jason Bateman, Chris Messina, Marlon Wayans, Chris Tucker og Gustaf Skarsgård.

Affleck og Damon fik deres store gennembrud sammen med ‘Good Will Hunting’, der sikrede dem en Oscar-statuette for bedste manuskript. Siden har de samarbejdet on and off, men nu lader makkerskabet for alvor til at være tilbage.

‘Air’ er Afflecks første film som instruktør siden den fejlslåede ‘Live by Night’ fra 2016.

‘Air’ får dansk biografpremiere 5. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af