‘Everything Everywhere All at Once’ fortsætter sin sejrsgang med to afgørende Oscar-indikerende priser

‘Everything Everywhere All at Once’ fortsætter sin sejrsgang med to afgørende Oscar-indikerende priser
'Everything Everywhere All at Once'. (Foto: UIP)

Det begynder efterhånden at ligne ‘Everything Everywhere All at Once’ mod rov til næste måneds Oscar-uddeling.

Over weekenden vandt Dan Kwan og Daniel Scheinerts alternative multiverse-film hovedpriserne ved både PGA (Producers Guild of America) og SAG (Screen Actors Guild), som er to af de vigtigste branchepriser i Hollywood.

Sammen med DGA (Directors Guild Awards), som ‘Everything Everywhere All at Once’ allerede har vundet, er PGA og SAG traditionelt set de mest afgørende Oscar-indikerende branchepriser, da de tre brancheorganisationer tilsammen udgør en stor del af Akademiet.

Ved SAG-prisuddelingen skrev ‘Everything Everywhere All at Once’ sågar rekord med fire priser, hvilket er det højest antal nogensinde til en enkelt film.

Jamie Lee Curtis vandt overraskenden prisen for bedste kvindelige birolle foran Oscar-forhåndsfavoritter som Angela Bassett, mens Ke Huy Quan fortsatte sin sejrstime i kategorien for bedste mandlige birolle. Han blev desuden den første asiatiske mand til at vinde en SAG-pris.

Michelle Yeoh hjemtog prisen for bedste kvindelige hovedrolle foran Cate Blanchett, der ellers længe har været favorit til Oscar-uddelingen for sin pragtpræstation i ‘Tár’. Og sidst, men ikke mindst modtog filmen hovedprisen for bedste ensemble.

Det er efterhånden en sjældenhed, at én film modtager samtlige branchepriser. Sidste år har de forskellige guilds trukket spændingen ud ved at pege på hver sin favorit.

Oscar-uddelingen løber af stablen 12. marts.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af