Salma Hayek fortæller om lap dance-scene i ‘Magic Mike’s Last Dance’, der »næsten tog livet af hende«

Salma Hayek fortæller om lap dance-scene i ‘Magic Mike’s Last Dance’, der »næsten tog livet af hende«
Channing Tatum og Salma Hayek Pinault i 'Magic Mike's Last Dance'. (Foto: PR)

Det var ikke kun ren og skær fornøjelse at få lap dance fra Channing Tatum under optagelserne af ‘Magic Mike’s Last Dance’.

Det fortæller Salma Hayek i et interview med Jimmy Kimmel. For på et tidspunkt var de krævende koreografier ved at ende galt, da Hayek og Tatum øvede dem.

»En ting, der ikke er med i klippet, er et øjeblik, hvor jeg er vendt på hovedet. Mine ben skulle være et sted. Men når man har hovedet nedad, mister man retningssansen. Jeg gjorde ikke, hvad jeg skulle gøre, og jeg var lige ved at slå mit hoved«, fortæller hun og fortsætter:

»Tatum holdt fast i mine bukser, men jeg var virkelig bekymret, fordi mine bukser begyndte at glide af, og jeg kunne ikke huske, om jeg havde underbukser på eller ej. Så i stedet for at løfte mine hænder for at tage fra og beskytte mit hoved, holdt jeg bare fast i bukserne. Han sagde: ‘Løft dine hænder!’ og jeg sagde: ‘Nej, nej, nej, nej’«.

Hun joker: »Alle kom ind i lokalet og tog mig væk fra ham. Han sagde: ‘Hvad er der galt med dig?’ Jeg sagde: ‘Hvad er der galt med mig? Du tog næsten livet af mig!’«

‘Magic Mike’s Last Dance’ er den tredje installation i Channing Tatums ‘Magic Mike’-franchise. Filmen instrueres af Steven Soderbergh, der også stod bag den første film. Se traileren her.

Der er dansk premiere 9. februar.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af