Questlove skal instruere live-action-remake af Disney-klassiker

Questlove skal instruere live-action-remake af Disney-klassiker
Questlove til Grammy Awards i 2020. (Foto: Emma McIntyre/Getty Images)

Disney fortsætter ufortrødent med at pumpe live-action-remakes af deres gamle klassikere ud.

Ifølge Deadline er næste projekt i rækken et remake af ‘Aristocats’ fra 1970, der skal være delvist live-action, delvist animeret – og endnu en gang har Disney lokket en spændende instruktørstemme til at nyfortolke arvesølvet.

Det bliver nemlig Ahmir ‘Questlove’ Thompson, der skal instruere det kommende remake. Han er bedst kendt under sit kunstnernavn Questlove, hvor han blandt andet spiller trommer i The Roots.

I 2021 slog han igennem som dokumentarinstruktør med den fine koncertfilm ‘Summer of Soul’, der indbragte ham en Oscar.

Og nu tager han altså springet til spillefilmen med ‘Aristocats’, der som bekendt byder på jazzsangen ‘Ev’rybody Wants to Be a Cat’, som nok skal give Questlove mulighed for at kombinere sine fagligheder.

Der er i øjeblikket adskillige live-action-remakes af Disney-klassikere undervejs. Til april får vi ‘Peter Pan og Wendy’ med Jude Law som Kaptajn Klo og til maj kommer den nye version af ‘Den lille havfrue’ med Halle Bailey i titelrollen.

En genindspilning af ‘Snehvide’ med Rachel Zegler (‘West Side Story’) i hovedrollen er planlagt til 2024, og Barry Jenkins arbejder desuden på en prequel til ‘Løvernes konge’ fra 2019.

Det er endnu ikke offentliggjort, hvornår den nye version af ‘Aristocats’ forventes at få premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af