Ben Affleck og Matt Damon blev blæst bagover af Viola Davis’ skuespil i ‘Air’

Ben Affleck og Matt Damon blev blæst bagover af Viola Davis’ skuespil i ‘Air’
Viola Davis. (Foto: Frazer Harrison/Getty Images for SXSW)

I den kommende film ‘Air’ om tilblivelsen af det ultra-succesfulde samarbejde mellem basketball-legenden Michael Jordan og Nike, der producerer de ikoniske sko med den flyvende Jordan indgraveret i hælen, spiller Matt Damon og Ben Affleck overfor Viola Davis, og de to stjerner er dybt imponerede.

Davis spiller Jordans mor Deloris, hvilket var et direkte krav fra virkelighedens sportsstjerne, der gjorde det klart over for Affleck, at hun var den eneste, han ville have.

Det fortalte Affleck i et Entertainment Weekly-interview med hele filmens cast.

Deloris spillede en stor rolle i Jordans liv og i samarbejdet med Nike. Den rolle tyder alt på, at Davis har formået at løfte.

Affleck, der både har instrueret og medvirker som skuespiller, fortæller, hvad der er så imponerende ved Davis’ præstation:

»Det er nemt at spille utydeligt – ‘jeg viser dig ikke noget’. Det er ekstremt svært at være utydelig og skabe en fornemmelse af, at der er en enorm mængde følelse indeni, hvor man bare ikke ved, hvad det er. Det får dig til at læne dig nærmere, og det er så godt, som skuespil kan blive«.

Damon sammenlignede Davis’ skuespil med Marlon Brando:

»Det er mesterligt skuespil. Det er det Brando gjorde, ikke? Det er ikke at gøre ingenting. Det er det modsatte af at gøre ingenting. Du præsenterer det, som om du ikke laver noget, men alt i verden foregår lige nedenunder, og det er fantastisk«.

På rollelisten til filmen findes også Chris Tucker, Jason Bateman, Marlon Wayans og Davis’ mand Julius Tennon, der også spiller hendes ægteskabelige modstykke i filmen.

‘Air’ kan ses i biografen fra d. 5. april.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af