Casper Christensen har instrueret Hollywood-romcom med Shailene Woodley og Jack Whitehall – se traileren til ‘Robots’

Casper Christensen har instrueret Hollywood-romcom med Shailene Woodley og Jack Whitehall – se traileren til ‘Robots’
Casper Christensen. (Foto: Rune Bendiksen)

Casper Christensen har medinstrueret den kommende komedie ‘Robots’ med Jack Whitehall og Shailene Woodley i hovedrollerne.

De to spiller Charles og Elaine, der prøver at score hinanden uden at gøre en indsats. De har nemlig begge ladet robotversioner af dem selv indlede datingprocesen, selvom det er ulovligt at genskabe sig selv som robot i den fremtidsverden, de bor i, hvor menneskelignende robotter ellers er hverdag.

Planen om at score på autopilot mislykkes dog, da de to robotter ender med at forelske sig i hinanden og stikke af sammen.

Det får de to mennesker til at gå på jagt for at skaffe dem af vejen.

Se den besværlige mission i traileren her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Woodley er bedst kendt for sine dramatiske roller i rigmandsserien ‘Big Little Lies’, ‘Divergent’-trilogien og tåreperseren ‘The Fault in Our Stars’, mens den kendte britiske komiker udover sine standup-shows er kendt for Netflix-dokumentarserien ‘Travels With My Father’ samt roller i film som ‘Jungle Cruise’ med Dwayne Johnson og Emily Blunt.

Christensens makker bag kameraet er Art Hines, der ofte har skrevet med den engelske komiker Sacha Baron Cohen – blandt andet på projekterne ‘Who is America?’, ‘Borat’ og ‘Brüno’.

Den danske komiker har også selv en forbindelse til Sacha Baron Cohen, der i 2016 købte rettighederne til en amerikansk udgave af ‘Klovn’, som Christensen både var medforfatter og hovedrolleindehaver på i den danske version.

Manuskriptet til ‘Robots’ er desuden baseret på en novelle af Robert Sheckley.

‘Robots’ afventer på nuværende tidspunkt dansk premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af