En seriemorder dræber unge kvinder i Julie Ølgaards ‘Englemageren’ – se traileren

En seriemorder dræber unge kvinder i Julie Ølgaards ‘Englemageren’ – se traileren
'Englemageren'. (Foto: Christian Geisnæs)

Julie Ølgaard debuterer som instruktør med den kommende danske thriller ‘Englemageren’, der handler jagten på en uhyggelig seriemorder.

Med tydelige David Fincher-associationer spiller Ølgaard selv hovedrollen som kriminalbetjenten Laura, der har speciale i cyberkriminalitet. Hun er egentlig på orlov efter en abort, der stadig hjemsøger hende, men trækkes tilbage på arbejde, da en ung kvinde findes myrdet – og morderen har efterladt en mystisk mikrochip.

Snart viser det sig, at politiet står med en seriemorder, og Laura sættes sammen med den garvede efterforsker Jesper, spillet af Roland Møller, som man kan se i traileren, der netop er landet:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med sidste års ‘Klienten’ og nu ‘Englemageren’ står vi med en lille dansk revival i dystre seriemorderthrillere af den slags, der var store i USA i 90’erne.

Julie Ølgaard har fået inspiration til hovedpersonen Lauras traumer, efter hun selv kæmpede med en fødselsdepression. Hun har skrevet manuskriptet, mens hun har instrueret sammen med Esben Tønnesen.

Også Christoffer Læssø, Stine Stengade og Andrea Vagn Jensen er på rollelisten.

‘Englemageren’ får premiere 8. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af