Hovedpersonen i Tarantinos kommende ‘The Movie Critic’ er baseret på en virkelig filmanmelder

Hovedpersonen i Tarantinos kommende ‘The Movie Critic’ er baseret på en virkelig filmanmelder
Quentin Tarantino til premieren på 'Once Upon a Time in Hollywood' i Japan. (Foto: Christopher Jue/Getty Images)

Der har allerede været flittige spekulationer om, hvem Quentin Tarantinos 10. og efter sigende sidste film handler om.

Filmen hedder ‘The Movie Critic’ og skulle angiveligt foregå i 70’ernes Los Angeles. Det fik mange til at spekulere i, at den handler om den legendariske New Yorker-kritiker Pauline Kael, der i en kort periode i 70’erne arbejdede i Hollywood, men det afviste Tarantino for et par uger siden.

Nu afslører han til gengæld, at filmen er baseret på en virkelig person.

»Der er meget spekulation om, hvem den er baseret på. Og ja, det er en virkelig kritiker, men han er ikke kendt … og jeg kommer ikke til at fortælle dig mere«, sagde han under et arrangement på sin turné for sin bog ‘Cinema Speculation’ i Barcelona. Det skriver det spanske medie Gunow ifølge The Playlist.

Der er altså tale om en mandlig hovedkarakter, og derudover løftede instruktøren sløret for, at der ikke er tale om en hævnhistorie. Hævn har ellers været et bærende motiv for alle Tarantinos film siden ‘Jackie Brown’.

Manuskriptet til ‘The Movie Critic’ er skrevet færdigt, og Tarantino har tidligere fortalt, at han håber, at de kan starte optagelserne til efteråret.

Selvom filmen rygtes at blive Tarantinos sidste, har han fortsat en miniserie på vej samt flere bøger under opsejling.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af