Michael Fassbender træner talentløst landshold i Taika Waititis fodboldfilm – se traileren til ‘Next Goal Wins’

Michael Fassbender træner talentløst landshold i Taika Waititis fodboldfilm – se traileren til ‘Next Goal Wins’
'Next Goal Wins'. (Foto: Disney)

Manden bag en af de bedste Marvel-film, Oscar-nominerede Taika Waititi (‘What We Do in the Shadows’, ‘Jojo Rabbit’) vender tilbage med en sportsfilm om nogle af fodboldens største underdogs nogensinde i ‘Next Goal Wins’.

Den ventede film om fodboldherrelandsholdet fra Amerikansk Samoa er inspireret af virkelige hændelser og har Michael Fassbender i hovedrollen som den nyslåede landstræner fra Amerika, Thomas Rongen, der prøver at kvalificere det svage hold til VM.

Sportskomedien er baseret på en dokumentar af samme navn fra 2014.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med på rollelisten er også Hollywood-navne som Will Arnett og Elizabeth Moss, mens de polynesiske roller er besat af blandt andet Oscar Knightley, David Fane og Beulah Koale.

Om filmen har Waititi sagt til Entertainment Weekly:

»Rugby er nationalsporten i New Zealand, men den handler om underdogs, og jeg elsker bare underdog-historier. De fleste af mine film handler om folk, der lever i marginerne eller er lidt udenfor, og det passede bare lige ind for mig. Det er en sand historie, men den har alle de elementer, som alle de store sportsfilm har«.

Den newzealandske instruktør har skrevet filmen sammen med Iain Morris, der stod bag ‘The Inbetweeners’.

‘Next Goal Wins’ kan ses i biografen fra den 7. december.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af