Michael Mann undervejs med opfølger til krimimesterværket ‘Heat’ – Hollywood-stjerne på tale som ung De Niro

Michael Mann undervejs med opfølger til krimimesterværket ‘Heat’ – Hollywood-stjerne på tale som ung De Niro
Robert De Niro i 'Heat'. (Foto: PR)

Michael Mann skabte en af de bedste amerikanske film i nyere tid med krimimesterværket ‘Heat’ fra 1995.

Filmen med Robert De Niro, Al Pacino og Val Kilmer i front er en uforglemmelig tour de force gennem den kriminelle underverden i USA og de betjente, der jagter røverne.

Sidste år fik ‘Heat’ så en uventet efterfølger i form af Manns bog ‘Heat 2’ med forfatter Meg Gardiner. Bogen fortalte historien om de centrale karakterer i årene op til handlingen i ‘Heat’ og umiddelbart efter handlingen i filmen.

Og det er den historie, som Mann nu arbejder på at lave til en storstilet Hollywood-film. Det skriver Deadline.

Ifølge mediet er Mann ved at skrive aftale med Warner Bros. om at filmatisere romanen. Og han har efter sigende allerede udset sig Adam Driver til at spille en ung version af De Niros karakter i filmen, Neil McCauley.

Mann og Driver arbejdede sammen på instruktørens kommende film ‘Ferrari’, der får premiere i år, og samarbejdet har åbenbart været så godt, at det nu gentages.

Der har tidligere verseret rygter om, at Al Pacino var på tale til at gentage sin rolle som Vincent Hanna, mens stjerneskuddet Austin Butler har været rygtedes som en ung Chris Shiherlis (Kilmer).

‘Heat 2’-filmatiseringen er endnu ikke bekræftet fra officielt hold. Men Mann har tidligere udtalt, at han arbejder på sagen. Vi hører formentlig mere i efteråret.

Manns ‘Ferrari’-film forventes at få verdenspremiere på filmfestivalen i Venedig i september og premiere i månederne derefter.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af