Se Carrie Bradshaw og Aidans genforening i traileren til ‘And Just Like That’ sæson to

Se Carrie Bradshaw og Aidans genforening i traileren til ‘And Just Like That’ sæson to
Sarah Jessica Parker i 'And Just Like That' sæson to. (Foto: HBO Max)

Snart er hele verdens lige dele knuselskede og dybt forhadte ‘Sex and the City’-spinoff tilbage.

I traileren til anden sæson af ‘And Just Like That’ er kvindetrioen, spillet af Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon og Kristin Davis, tilbage omkring det sludrende brunchbord (minus Samantha) og på Manhattans gader, hvor vi også støder på en vigtig gammel flamme.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som det allerede kom frem, da der blev offentliggjort billeder fra seriens optagelser, tyder alt på, at der er den helt store reunion på vej mellem Carrie og Aidan (John Corbett).

Tingene lader til at gå godt for seriens WTF-leveringsdygtige romance mellem Miranda og Che, Charlotte har fået fingrene i en vigtig liste over MILF’s på sit barns skole, og Carrie har gang i noget sorgsex med den podcast-producer, hun endelig fik øjnene op for i slutningen af første sæson. Derudover meddeler Charlottes ældste datter Lily, at hun er klar til at miste sin mødom, og det føles som et stort rungende ‘føler du dig gammel nu?’ til samtlige af seriens seere.

De nye karakterer fra første sæson – Mirandas underviser Dr. Nya Wallace (Karen Pittman), Charlottes nye morveninde Lisa Wexley (Nicole Ari Parker) og Samantha-subsitut Seema (Sarita Choudhury) – er også tilbage med egne livs, sex og kærlighedsforviklinger.

‘And Just Like That’ lander på HBO Max i juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af