Se Christopher flashe sangtalentet i første teaser for Netflix-filmen ‘A Beautiful Life’

Se Christopher flashe sangtalentet i første teaser for Netflix-filmen ‘A Beautiful Life’
Christopher i 'A Beautiful Life'. (Foto: Martin Dam Kristensen/Netflix)

Christopher har sin første filmhovedrolle i den kommende Netflix-film ‘A Beautiful Life’, hvor han får rigeligt brug for sine musikalske egenskaber.

I Mehdi Avaz’ film spiller Cristopher nemlig fiskeren Elliott, der har en ekstraordinær stemme og får sin store chance, da han bliver opdaget af den højprofilerede musikmanager Suzanne.

I den første teaser for filmen ser vi ham netop demonstrere sangtalentet over for en lille, tydeligvis imponeret flok sandsynligvis fra musikbranchen. Det er Christopher selv, der har lavet sangen, ‘Hope This Song Is For You’, der udgives i dag.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Christopher havde en lille rolle i Mehdi Avaz’ madfilm ‘Toscana’, der udkom på Netflix tidligere i år, hvor den blev en publikumssucces, men fik hård kritik af anmelderne.

»At være en del af at skabe og forme den her film har været en af de mest fantastiske rejser og kreative processer, jeg nogensinde har været en del af. Og at spille den her karakter, Elliott, var det mest udfordrende, jeg nogensinde har gjort«, udtaler Christopher i en pressemeddelelse.

»Det er ret skræmmende, at det her er min skuespillerdebut, og at filmen samtidig udkommer i 190 lande. Men i sidste ende er jeg ovenud spændt og stolt af den her film, og jeg kan slet ikke vente med at dele den med alle«, fortsætter han.

Christopher virker meget overbevisende som sangtalent i teaseren, der dog efterlader det store spørgsmål: Kan han også spille fisker?

‘A Beautiful Life’ får premiere på Netflix 1. juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af