Københavnsk sommer møder ‘The Matrix’ i syret dansk indiefilm – se traileren til ‘Det Store Glitch’

Københavnsk sommer møder ‘The Matrix’ i syret dansk indiefilm – se traileren til ‘Det Store Glitch’
'Det store glitch'. (Foto: Bacon)

»Slacker sci-fi« er genrebetegnelsen på den nye danske film ‘Det Store Glitch’, der også har undertitlen ‘Paradisets børn’. En titel den danske indiefilm deler med den franske Marcel Carné-klassiker fra 1945.

I ‘Det Store Glitch’ møder ‘The Matrix’ en københavnsk sommer, da vennerne Ronja og Serbs idé om virkeligheden begynder at gå i opløsning. Ronja bliver nemlig del af en hemmelighedsfuld aktivistisk undergrundsorganisation via en sms med teksten »Guy Debord«, mens Serb bliver betaget af en mystisk pige.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Rollerne i ‘Det Store Glitch’ er besat af helt nye danske skuespillere som Joos Støvelbæk, Lukas Gregory, Leonora Saabye og Andreas Graham, mens mere erfarne navne som Simon Bennebjerg (‘Pagten’) og ‘Joe Tech‘-skuespiller Jonas Bergen Rahmanzadeh kan ses i biroller.

Filmen er skrevet og instrueret af Søren Peter Langkjær Bojesen, der tidligere har lavet filmen ‘En rapport om festen og gæsterne’, og er en dansk indieproduktion produceret af produktionsselskabet Bacon uden om støttesystemet hos Det Danske Filminstitut.

‘Det Store Glitch’ får premiere ved festivalen Sci-Fi-London 3. juni og forventes at få dansk premiere senere på året.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af