Arnold Schwarzenegger er sikker på, at han kunne vinde næste års præsidentvalg, hvis han måtte stille op

Arnold Schwarzenegger er sikker på, at han kunne vinde næste års præsidentvalg, hvis han måtte stille op
'Arnold'. (Foto: Netflix)

Det amerikanske præsidentvalg nærmer sig så småt, men uden nogen klare favoritter.

Sådan lyder Arnold Schwarzeneggers analyse i hvert fald under et interview med Chris Wallace i programmet ‘Who’s Talking?’. Det skriver The Hollywood Reporter.

Stjerneskuespilleren, der var guvernør for Californien fra 2003 til 2011, fortæller, at han bestemt ville stille op, hvis han opfyldte kravet om at være indfødt amerikaner. Og han tror på, at hans chancer ville være gode.

»Feltet var fuldkommen åbent i 2016, og det samme synes jeg er tilfældet lige nu. Hvem er i spil? Der er ikke rigtig en person, der kan forene alle, som er til stede i feltet i dag, og hvor folk siger: ‘Okay, han er ikke for gammel’, eller ‘han er ikke for meget af dit eller dat’«.

Han siger bland andet, at de aktuelle kandidater ikke fører kampagne for, hvem man skal stemme på, men snarere hvem man skal stemme imod.

»Prøv at hør, det er en no-brainer. Jeg kan tydeligt se, hvordan jeg kunne vinde valget«, siger Arnold og fortsætter:

»Det er ligesom med mig og Californien. Da jeg gik til valg som guvernør, var det tydeligt, at folk ledte efter nye svar, som ikke var højrefløj eller venstrefløj. De ville have en person, der kunne forene nationen, og som ikke så det andet parti som fjenden«.

Schwarzenegger er i øjeblikket højaktuel på Netflix, hvor han både medvirker i spionserien ‘Fubar’ og i dokumentarserien ‘Arnold’ om hans karriere og liv.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af