Dansk stjerne i ‘The Flash’ – skaberne fortæller om filmens store cameos

Dansk stjerne i ‘The Flash’ – skaberne fortæller om filmens store cameos
'The Flash'. (Foto: Warner Bros)

Universer kolliderer i superheltebraget ‘The Flash’ og bringer karakter fra forskellige filmverdener sammen.

Instruktør Andy Muschietti og producer Barbara Muschietti har løftet sløret for idéen bag to af dem, og den ene inkluderer ingen mindre end Nikolaj Coster Waldau, der optræder kortvarigt i ‘The Flash’.

Til Kino.dk siger Barbara Muschietti:

»Han medvirkede i vores film ‘Mama’, og vi blev gode venner med ham. Han var i London for at lave noget arbejde, mens vi optog ‘The Flash’, og vi spiste middag«. Produceren fortæller videre:

»Vi spurgte så, om han ville lave en cameo for os som en mand, der spiser pizza? Han sagde: ‘Jeg vil gerne gøre det, hvis jeg spiller samme karakter, som jeg spillede i ‘Mama”.

»Så han har præcis samme tøj på som Lucas Desagne, som er karakteren, han spillede i ‘Mama’«.

Det passer ind i konceptet med at ‘The Flash’ foregår i 2013, hvilket er det samme år gyseren ‘Mama’ fik premiere med Jessica Chastain overfor Coster-Waldau.

Til sidst i interviewet får Barbara Muschietti sagt:

»Vi vil have ham med i alle vores film. I større roller«.

Coster-Waldau er dog ikke den eneste overraskelse biografgængere har fået, når de har set ‘The Flash’.

Til sidst optræder Nicolas Cage som Superman, hvilket er en rolle han skulle have spillet i Tim Burtons ‘Superman Lives’ i 1998, men den film blev aldrig lavet.

Til The Discourse Podcast fortæller instruktøren om at få den ikoniske skuespiller med i filmen:

»Vi snakkede med Nicolas, og vi besluttede at optage ham i hans dragt. Så vi lavede den samme dragt med den samme kostumedesigner, der lavede dragten til den uproducerede ‘Superman Lives’, hvilket er en film, der ville have været fed, men ingen kommer at se, fordi den ikke blev lavet. Men glæden var delt med Nicolas, og han er sådan en rar fyr, og jeg tror, han delte entusiasmen ved at bringe den film, der aldrig blev lavet, tilbage – selv bare i et par minutter i vores film«, og fortsætter:

»Multiversets magi er at udtrykke, at det her univers findes, selvom det er en film, som ingen så. Så vi siger på en måde, at der er en ‘Superman Lives’«.

Udover Coster-Waldau og Cage gemmer filmen også på korte optrædener fra afdøde Christopher Reeve, der spillede Superman i filmen af samme navn fra 1978 og dens opfølger ‘Superman II’ samt Helen Slater, der har spillet en række forskellige karakterer i DC-universet.

‘The Flash’ kan ses i biografen nu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af