Emma Sehested Høeg og Dulfi Al-Jabouri er helt ude i skoven i traileren til Den Danske Filmskoles afgangsfilm

Emma Sehested Høeg og Dulfi Al-Jabouri er helt ude i skoven i traileren til Den Danske Filmskoles afgangsfilm
'Sammen er du mere'. (Foto: Den Danske Filmskole)

Her i juni udklækkes et nyt kuld filmskabere fra Den Danske Filmskole, og som altid møder de virkeligheden med en række imødesete afgangsfilm.

Det er her, man får det første glimt af fremtidens stortalenter og kan få en idé om, hvad vi kan vente os af dansk film fremover.

Filmskolen har netop udsendt en trailer for årets seks fiktionsfilm, og det ligner en meget forskelligartet størrelse, der går fra Emma Sehested Høeg, Dulfi Al-Jabouri og Natalia Madueño på teambuilding i skoven til ulvefrygt i provinsen og den dramadokumentariske ‘Norwegian Offspring’, der var udtaget til Cannes-festivalen i maj.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmene vises 18.-20. juni i København og Aarhus, hvor instruktører og producere vil være til stede. Man kan også se dem under Den Danske Filmskoles nye festival Generation 21.-25. juni.

Den nye årgang har været på filmskolen under en tumultarisk tid, hvor der både har været et oprør mod den tidligere rektor og en større identitetspolitisk debat.

Det skal blive spændende at se, hvordan tiden har omsat sig kunstnerisk.

Her er plakaten for årets seks fiktionsafgangsfilm:

Plakat til Den Danske Filmskoles afgangsfilm 2023. (Foto: Den Danske Filmskole)
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af