Henry Cavill går i krig for sidste gang – se traileren til ‘The Witcher’ sæson 3

Henry Cavill går i krig for sidste gang – se traileren til ‘The Witcher’ sæson 3
'The Witcher' sæson 3. (Foto: Netflix)

Henry Cavills sidste sæson som Geralt af Rivera i ‘The Witcher’, før Liam Hemsworth tager over, tegner til at blive et stort actionbrag i den første fulde trailer til fantasyserien.

Geralt og Yennefer kæmper hver for sig for at beskytte prinsesse Ciri fra de mørke kræfter, der jager hende.

Mens Geralt beskytter sin nye familie, træner Yennefer Ciri i at bruge magi, for som Geralt siger: »Neutralitet. Det skaffer dig ikke en statue. Men det hjælper dig helt sikkert med at overleve«.

Vores helte er oppe imod nogle skræmmende monstre i traileren, der har Thom Yorkes fortvivlede falset som underlægningsmusik i en dramatisk udgave af Radioheads ‘Burn The Witch’.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Serien er skabt af Lauren Schmidt Hissrich og baseret på bogserien af Andrzej Sapkowski med Anya Chalotra som Yennefer, Freya Allen som prinsesse Ciri og Lars Mikkelsen i rollen som Stregobor.

‘The Witcher’ sæson 3 bliver delt op i to, så første del bestående af afsnit 1-5 lander på Netflix den 29. juni, mens de resterende tre ud af i alt otte kommer den 27. juli.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af