‘Saturday Night Live’-talent tager tykt pis på ‘The Idol’ – The Weeknd og Lily-Rose Depp reagerer

‘Saturday Night Live’-talent tager tykt pis på ‘The Idol’ – The Weeknd og Lily-Rose Depp reagerer
Lily Rose-Depp i 'The Idol'. (Foto: HBO)

Spørgsmålene hobede sig op efter premieren på første afsnit af den kontroversielle og meget omtalte HBO-serie ‘The Idol’ tidligere på ugen.

»Hvad er egentlig mest utroværdigt? At Jocelyn oven på en påtalt hed danseøver i bagende sol har lyst til at gå ind i en sauna? Eller at hun ryger inde i den? Er det en form for misforstået saunagus?«, spurgte Soundvenues skribent blandt andet.

Nu har ‘Saturday Night Live’-talentet Chloe Fineman taget veloplagt pis på mange af disse mere eller mindre himmelråbende øjeblikke fra første afsnit i en spoof-video på Instagram.

Hun tager blandt andet pis på Lily-Rose Depps karakter Jocelyns ekstreme nøgenhed i serien, Jocelyns endeløse kæderygning og afsnittets afslutning, hvor Tedros og Jocelyn eksperimenterer med sexkvælning.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Spoofen kunne let have stødt nogle på manchetterne, men det lader til at både The Weeknd og Lily-Rose Depp er med på joken.

I hvert fald har The Weeknd delt klippet på Twitter, mens Lily Rose-Depp har kommenteret billigende på Instagram: »Jeg er flad af grin, og din makeup ser fantastisk ud!«, skriver hun.

‘The Idol’ afsnit to kan ses på HBO Max fra i morgen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af