Twitter elsker Chris Hemsworths talentløse skjold mod kugleregn i ‘Extraction 2’

Twitter elsker Chris Hemsworths talentløse skjold mod kugleregn i ‘Extraction 2’
'Extraction 2'. (Foto: Netflix)

Det er nok de færreste almindelige tv-seere, der har prøvet at have kuglerne flyvende om ørene som Chris Hemsworths lejesoldat Tyler Rake i ‘Extraction’-filmene, hvor han kommer ud på hæsblæsende missioner.

Alligevel er mange af seerne studset over hans valg af dække i en særlig scene i den Netflix-aktuelle ‘Extraction 2’, der er ét langt take på 21 minutter.

Ombord på et tog i fart er Hemsworths helt nemlig i stand til at skærme sig selv mod en heftig skudild ved at stå bag… en stige! Det påpegede en seer, som delte klippet på Twitter, hvor det gik viralt med over 1,8 millioner visninger.

En anden bruger påpeger i samme tråd, at Chris Hemsworth faktisk slet ikke behøver noget skjold – det ses, da han bliver beskudt af stråler mod kroppen, men lader til at være helt uskadt.

‘Extraction’ 2′ fik tre stjerner med på vejen fra Soundvenues anmelder, der skrev,»skal hjernen blot slås fra i to timers tid med uforpligtende action, kugleregn i stride strømme og en altid seværdig Hemsworth, er filmen seværdig nok«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af