Det kommende projekt fra Safdie-brødrene bliver uden den ene halvdel af instruktørduoen

Det kommende projekt fra Safdie-brødrene bliver uden den ene halvdel af instruktørduoen
Josh og Benny Safdie. (Foto: Dia Dipasupil/Getty Images)

Sidste år kom det frem, at Netflix endelig havde søsat Safdie-brødrenes næste projekt med Adam Sandler. Og mens det stadig lader til at blive en realitet, bliver det dog uden den ene halvdel af instruktørduoen.

Det bekræfter Benny Safdie, der i et nyt interview med GQ fortæller, at broren Josh kommer til at instruere den endnu unavngivne film alene.

»Elara (Safdie-brødrenes produktionsselskab, red.) er der stadig. Vi arbejder på mange dokumentarer, og der er bare en konstant strøm af idéer«, fortæller han og fortsætter:

»Det føltes bare som om, OK, der er ting, jeg gerne vil udforske, som ikke nødvendigvis harmonerer lige nu med Josh. Så det er en ‘del og hersk’-mentalitet. Hvis han vil fortælle denne historie, kan han bare gøre det. Jeg vil gå i gang med nogle andre ting. Det virker som en naturlig progression for, hvordan tingene er sket«.

I de senere år har Benny Safdie haft mere fokus på sin skuespilkarriere efter at have medvirket i Paul Thomas Andersons ‘Licorice Pizza’ og Christopher Nolans ‘Oppenheimer’, som får dansk biografpremiere i morgen. Han medvirkede også i brødrenes ‘Good Time’ overfor en velspillende Robert Pattinson, mens han var til at finde i instruktørstolen sammen med Josh Safdie på ‘Uncut Gems’.

Den kommende film bliver altså første gang de to brødre ikke instruerer en film sammen, og kommer angiveligt til at foregå i sportsmemorabilia-samlernes verden. Adam Sandler og Megan Thee Stallion er på rollelisten.

Det vides endnu ikke, hvornår filmen får premiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af