John David Washington skal redde menneskeheden fra ondskabsfuld AI i ‘The Creator’ – se traileren

John David Washington skal redde menneskeheden fra ondskabsfuld AI i ‘The Creator’ – se traileren
John David Washington i 'The Creator'. (Foto: Screenshot)

Film vedrørende kunstig intelligens har længe været en del af Hollywoodmaskinen – fra den avancerede rumskibscomputer HAL 9000 i Stanley Kubricks ‘2001: A Space Odyssey’ til ‘Ex Machina’ og ‘After Yang’.

Alligevel kunne det ikke være mere aktuelt at producere film om kampen mellem mennesker og ondskabsfuld AI, der har i sinde at overtage verdensherredømmet og slavebinde jordens befolkning.

Den mulighed er ‘Godzilla’ og ‘Rogue One: A Star Wars Story’-instruktør Gareth Edwards hoppet på i sin kommende film, ‘The Creator’, om en soldat, spillet af John David Washington, der skal infiltrere en AI-base. Se traileren her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Washingtons soldat har til opgave at stjæle robotternes hemmelige våben, som endegyldigt vil kunne sætte en stopper for krigen, der har hærget i mere end et årti. Men da han opdager, at det hemmelige våben ikke er en overdimensioneret laserkanon, men blot et lille AI-barn, skal der træffes nogle beslutninger.

Til lyden af Aerosmiths ‘Dream On’ vidner traileren om et episk slag mellem mennesker og robotter, hvor designet vækker minder om Edwards’ tidligere arbejde inden for Star Wars-universet.

På rollelisten findes også Gemma Chan, Ken Watanabe, Sturgill Simpson, Madeleine Yuna Voyles og Allison Janney.

‘The Creator’ får dansk premiere den 5. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af