Joe Keery har blandede følelser om at afslutte ‘Stranger Things’: »Det er meget indviklet«

Joe Keery har blandede følelser om at afslutte ‘Stranger Things’: »Det er meget indviklet«
Joe Keery som Steve Harrington og Maya Hawke som Robin Buckley i 'Stranger Things' sæson 4. (Foto: Tina Rowden/Netflix)

Femte og sidste sæson af ‘Stranger Things’ er ikke ligefrem på trapperne. For tilbage i maj blev optagelserne udskudt på grund af Hollywood-manuskriptforfatternes strejke, der som bekendt stadig står på – og har fået selskab af ligeledes strejkende skuespillere.

Man kan dog godt regne med, det bliver en følelsesladet afslutning på den populære sci-fi-serie, både for publikum og medvirkende.

I et nyt interview med Joe Keery (foretaget før skuespillerstrejken) sætter manden bag Steve Harrington nu ord på de følelser, han har om at færdiggøre Netflix-hitserien.

»Det føles, som om det er på tide. Det kommer ikke til at være let, at det slutter. Hele min karriere skyldes den serie, og alle de muligheder, jeg har haft siden, er på grund af den serie«, siger skuespilleren til modemagasinet Women’s Wear Daily.

»Så det er meget indviklet. Der er en følelse af lettelse, der er en følelse af vemod. Jeg tror, mit mål bare er at suge det til mig, så meget jeg kan, mens vi laver den – og ikke at tage noget af det for givet, for det har været en fantastisk rejse med sådan nogle skønne mennesker. Og når det så er overstået, vil jeg bevæge mig fremad og forsøge at holde fast i den glæde, som vi oplevede, da vi lavede den«, fortsætter Keery.

»Alt har en begyndelse og en midte og en slutning. Og det bliver rart også at have en slutning på det her«.

Tidligere har Keerys medskuespiller David Harbour fortalt, at sidste sæson bliver »meget, meget rørende«.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af