Se Adam Driver som racerlegenden Enzo Ferrari i første trailer til mesterinstruktørs nye film ‘Ferrari’

Se Adam Driver som racerlegenden Enzo Ferrari i første trailer til mesterinstruktørs nye film ‘Ferrari’
Adam Driver i 'Ferrari'. (Foto: Eros Hoagland)

Hvis man ikke er så heldig at være til stede på Venedig-filmfestivalen, hvor et hav af imødesete storfilm i disse dage får verdenspremiere, kan man i det mindste trøste sig med smagsprøver i form af trailers.

I forgårs fik vi en trailer til David Finchers ‘The Killer’, og nu er turen kommet til Michael Manns ligeledes ventede portrætfilm om Enzo Ferrari.

‘Ferrari’ har Adam Driver i hovedrollen som eks-racerkøreren, der i sommeren 1957 har en mulig konkurs hængende over firma, som han og hustruen Laura (Penélope Cruz) byggede op fra ingenting 10 år tilbage. Samtidig er der krise i ægteskabet, efter deres søn Dino mistede livet et år tidligere.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Ferrari’ er første film i otte år fra den 80-årige instruktørlegende Michael Mann, der blandt andet har ‘Heat’, ‘The Insider’ og ‘Miami Vice’ på cv’et. Hans seneste film var ‘Blackhat’, som floppede ved billetlugerne.

I mellemtiden har Mann instrueret et afsnit af serien ‘Tokyo Vice‘ og skrevet en romanopfølger til ‘Heat’, som han arbejder på at filmatisere.

‘Ferrari’ har endnu ikke fået en dansk premieredato.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af